Weer Vrijen zonder PIJN

Ontdek hoe je weer zonder pijn kunt genieten van het vrijen met je partner.

In deze gratis online Masterclass leg je ik je mijn methode stap voor stap uit.

Weer Vrijen zonder PIJN

Ontdek hoe je weer zonder pijn kunt genieten van het vrijen met je partner.

In deze gratis online Masterclass leg je ik je mijn methode stap voor stap uit.

In de online Masterclass leer je:

In de Brein Herschrijf Modus komen: Je leert hoe je voor eens en voor altijd de pijn kunt doorbreken, zodat je nooit meer last van pijn hebt tijdens het vrijen

Hoe je het contact met je bekken herstelt: Ik leg je uit wat ervoor nodig is om (weer) van het vrijen te genieten en hoe je daarmee tevens krachtiger en vrijer in het leven komt te staan.

Mijn PLEƧIER methode waarmee je je pijnlijke seks transformeert in fijne seks: Ik begeleid al jaren vrouwen op deze warme, zachte, inspirerende, maar ook degelijk onderbouwde manier weer te genieten van het vrijen.

Hellen Nagel Praktijk voor seksuologie en gynaecologie

Hellen Nagel

Arts voor Vrouwen-Seksuoloog

Ik ben een vrijgevestigde gynaecoloog-seksuoloog en ik combineer mijn medische kennis van de bekkenbodem en vrouwelijke hormonen op een unieke manier met mijn expertise als seksuoloog.

Naast mijn algemene medische kennis heb ik ook veel ervaring met de orthomoleculaire geneeskunde. Ik heb enkele jaren gewerkt in een kliniek voor integrale gynaecologie en daar veel vrouwen op een natuurlijke manier geholpen om weer hormonaal in balans te komen.

Als gynaecoloog en seksuoloog werk ik vanuit het bio-psycho-sociale model, waardoor ik vakoverstijgend kijk naar het probleem dat iemand ervaart. 

In mijn aanpak staan zowel het medische, het psychologische, het seksuele, als de omgevingsvariabelen centraal.
Door mijn eigen ontwikkeling, zowel op persoonlijk vlak als binnen mijn vakgebied ontdekte ik dat een puur medisch-wetenschappelijk benadering van seksualiteit niet altijd voldoende is om vrouwen te begeleiden om weer volop te genieten van het vrijen.
Zo ben ik ook opgeleid tot Zielscoach en begeleid ik vrouwen op hun zoektocht naar waar hun hart weer sneller van gaat kloppen.

Mijn eigen hart maakt sowieso sprongetjes als ik vrouwen kan begeleiden op hun pad naar een weer leuk en passievol (seks)leven. Dit geef ik vorm door de lichaamsgerichte en traumaverwerkings-technieken vanuit de zielscoaching te verweven in mijn aanpak van seksuele pijnproblemen, waardoor deze op een zachte maar effectieve manier worden behandeld. De vrouwen met wie ik op deze manier werk gaan beter voelen waar ze voor staan en zullen ook in hun dagelijks leven krachtige keuzes gaan maken. Ze zullen meer hun hart gaan volgen en daardoor intenser van het leven en hun seksualiteit genieten.

Zo heb ik in de afgelopen 10 jaar vele vrouwen begeleid naar het weer kunnen genieten van pijnloos vrijen.

© 2023 Hellen Nagel | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.